Grădinița cu Program Prelungit ALBINUȚA Cluj- Napoca:

PJ– unitate care are 12 grupe de program prelungit- locație- Str. Gr. Alexandrescu nr. 27

Structura 1– unitate care are 5 grupe- 1 de program prelungit și 4 de program normal- locație- Str. Gr. Alexandrescu nr. 21A

Denumirea inițială: Grădinița cu program prelungit nr. 63 ( până în 15.01.2008). Grădinița noastră a fost înființată în data de 10 octombrie 1974.

Viziunea Grădiniței

Grădinița cu program prelungit ”Albinuța” Cluj-Napoca va fi locul unde fiecare copil să se joace și să se dezvolte liber, integral și armonios, unde să dobândească atitudini, cunoștințe, capacități și comportamente necesare în școală, o grădiniță care își propune să ofere personalului sprijin pentru dezvoltarea profesională și personală în scopul valorificării cunoștințelor și competențelor în beneficiul preșcolarilor, care să asigure părinții că actul educațional este accesibil, atractiv și personalizat, într-un mediu securizant, pentru ca toți preșcolarii noștri să se adapteze cu succes  mediului școlar, pentru a deveni ”cei mai buni”.

Misiunea Grădiniței

Grădinița cu Program Prelungit ”Albinuța” promovează un învățământ preșcolar de calitate, inovativ, incluziv și flexibil, care  își concentrează atenția asupra dezvoltării globale a copilului și oferă atât preșcolarilor, părinților, dar și întregului personal al grădiniței starea de bine de care avem cu toții nevoie.

Echipa

Echipa Grădiniței ALBINUȚA este formată din 31 de cadre didactice calificate, având studii superioare și experiența necesară unui proces educațional de calitate, 1 contabil/administrator financiar, 1 secretar, 1 administrator de patrimoniu, 3 bucătărese, 14 îngrijitoare, 1 muncitor de întreținere.

Climatul organizației  este unul deschis, stimulativ, caracterizat prin dinamism, grad înalt de angajare al membrilor instituției, respect și sprijin reciproc.